May

Öğrencilerimiz arasında Beden Eğitimi Öğretmenimiz tarafından  okul takımları oluşturularak bowling turnuvası düzenlendi. Böylelikle öğrencilerin spor müsabakalarına katılımları teşvik edildi.

May

Okul bahçesinde çiçeklendirme çimlendirme çalışmaları yapıldı. Sınıflara ait hobi bahçeleri oluşturuldu.

May

Okulumuzda öğretmenlerimizin rehberliğinde Hayırda Yarışanlar Etkinliği düzenlendi. Etkinlikte kuşların beslenmesi için doğaya yem bırakıldı. Bu sayede akran öğrencilerimiz  arasındaki iletişim kuvvetlendirilerek, iyilik yaygınlaştırıldı.

Nis

Okul idarecileri ve öğretmenler eğitim sürecinde öğrencileri motive etmeye yönelik neler yapılabileceği konusunda   velilerin de katıldığı seminerde müzakerede bulundu. Verimli çalışmaya yönelik görseller okul panosunda sergilendi.

Mrt

Temel derslere giren Branş Öğretmenlerimizce  Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Portalı'nda yer alan kazanım testleri, EBA Kazanım Değerlendirme Testleri ve http://yardimcikaynaklar.meb.gov.tr/ , https://ods.eba.gov.tr/ adreslerinden aktif kullanımı için öğrenciler teşvik edildi. MEB'in aylık olarak yayınladığı örnek sorular branş performans değerlendirme sınavları olarak öğrencilere  düzenli olarak çözdürüldü.

Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında okulumuzda etkinlik düzenlendi.

Haz

Okulumuzda Türkçe öğretmeni Halil FİDAN'ın  rehberliğinde öğrenciler tarafından şiir dinletisi gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuz Rehberlik servisi tarafından öğrencilere yönelik  motivasyon videoları paylaşıldı.

Haz

Okul toplumunun (yönetici, öğretmen, öğrenci ve veli) bir araya gelmesine imkân veren sportif, sanatsal, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında okulumuz ögrencilerine yönelik sinema ve piknik etkinligi düzenlendi.

Nis

Meva kolejinin yaptığı il geneli deneme sınavında öğrencimiz Nurhuda OĞUZ il 4.'sü olduğu için öğrencimize plaket vermek üzere okulumuza gelen Meva koleji müdürü ve öğretmeni misafir edilmiştir. Ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Okul Tanıtım Broşürü

Ara

Okulumuzda Siirt her yerde okuyor projesi kapsamında  idare öğretmen ve öğrencilerimizle  birlikte kitap okuma etkinliği yapıldı.

Kas

Okulun iç kısımları Resim Öğretmeni Selim ÖZALP tarafından ışık hadisesini anlatan görsellerle boyandı.

Temizlik imandan gelir anlayışıyla temiz bir çevre için yerlere çöp atmıyorum etkinliği kapsamında,atılan çöpleri öğrencilerimizle topladık.