Nis

Meva kolejinin yaptığı il geneli deneme sınavında öğrencimiz Nurhuda OĞUZ il 4.'sü olduğu için öğrencimize plaket vermek üzere okulumuza gelen Meva koleji müdürü ve öğretmeni misafir edilmiştir. Ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Okul Tanıtım Broşürü

Ara

Okulumuzda Siirt her yerde okuyor projesi kapsamında  idare öğretmen ve öğrencilerimizle  birlikte kitap okuma etkinliği yapıldı.

Kas

Okulun iç kısımları Resim Öğretmeni Selim ÖZALP tarafından ışık hadisesini anlatan görsellerle boyandı.

Temizlik imandan gelir anlayışıyla temiz bir çevre için yerlere çöp atmıyorum etkinliği kapsamında,atılan çöpleri öğrencilerimizle topladık.

May

Evin okula yakınlaşmasi ve değişen anne baba rolleri projesi kapsamında velilerle bir araya gelindi. Bu buluşmada; okul başarısında anne babaya düşen görevler , tv ve sosyal medyanın çocuklar üzerindeki etkisi, kitap okumanın önemi, veli ogretmen işbirliğinin ders basarindaki önemi gibi konulara deginildi

May

Okulumuz öğrencileri Siirt Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi´ni ziyaret ettiler.

May

Millî Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında Öğrenciler Sinema ile Buluşuyor Etkinliği projesi kapsamında iş birliği yapılarak okulumuzdaki öğrenciler sinemaya götürüldü

May

Okulumuzda rehberlik servisi öncülüğünde Rehber öğretmenimiz  Selma KAHRAMAN tarafından seminer verilerek  öğrencilerin ilgi, tercih ve yetenekleri dikkate alınarak etkin rehberlik yönlendirmesi yapıldı

May

Okulumuzda öğrencilerimiz için aktif öğrenme ortamlarını oluşturmaya yönelik okul kütüphanesinde okuma salonları düzenledik.

Nis

Öğrencilerimiz İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine götürüldü.Okul müdürü ve Rehber Öğretmen tarafından karşılandı. Lisede yapılan etkinlikler ve işlenen derslerle ilgili bilgi verildi.

Nis

İlimizde bulunan Liseleri tanıtmak adına öğrencilerimize Güzel Sanatlar Lisesi. Türk Telekom Fen Lisesi ve Sosyal Bilimler Liseleri gezdirildi.

Nis

Okulumuzda öğrencilerin akademik başarılarını değerlendirmek için İl bazında İmam Hatip Okulları arasında deneme sınavı yapıldı.

Nis

Geleneksel hale gelen mezunlarımızın ve 8.sınıf öğrencilerimizin buluşma etkinliği gerçekleştirildi. Buluşmaya okulumuzdan mezun olan ve farklı liselerde öğrenimine devam eden öğrencilerimiz, kendi okullarının imkan ve fırsatlarından bahsedip,sınavın son zamanlarında 8. sınıf arkadaşlarına tavsiyelerde bulunarak nasıl ders çalışmaları gerektiğini anlattılar .Öğrencilerimiz büyük bir ilgi ve merak ile aktif katılım sağlayarak kafalarındaki soru işaretlerine çözüm bulmaya çalıştılar.Buluşma çay partisi ile sona erdi.