Nis

MEB yeni müfredatı tanıttı ve kamuoyunun müfredatla ilgili görüşlerini almak için anket oluşturdu.

Nis

Yazar Mikail Okumuş Okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerle söyleşi yaptı

Şbt

8.Sınıf Rehber Öğretmenleri ve Okul Rehber Öğretmenleri tarafından velilerle sınav analizleri bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Şbt

Okulun yerinin vatandaşlar tarafından fazla bilinmemesi okul varlığından pek haberdar olunmaması nedeni okul tabelasını girişe astık.

Ara

Test çözme teknikleri ve sınav stratejileri hakkında Okulumuz Rehber Öğretmeni Selma Kahraman tarafından 8.Sınıf öğrencilerine yönelik seminer verildi.

Ara

Öğrencilerimiz öğretmenlerle kitap fuarına gidip fuarı gezmiş söyleşilere katılmışlardır.

Ara

Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması'nda okulumuz öğrencisi Melek Morgan Kuran-ı Kerimi güzel okuma alanında birinci olmuştur. Hafızlık yarışmasındaki öğrencimiz ise 2. gelmiştir. Ödülleri okulumuz Müdürlüğü tarafından verilmiş olup ayrıca Milli eğitim müdürlüğü tarafından ödüllendirileceklerdir. Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Öğrencileri Lgs sınavına motive etmek ve sınavdan sonra tercih edebilecekleri okullar  hakkında bilgilendirmek amaçlı liselere gezi düzenlenmiştir.

Okulumuzda ara tatilde Lgs'ye yönelik kamp programı uygulanacaktır.

Okulumuzdaki  ortak sınavların tarihleri açıklanmıştır.

Meb Lgs Ekim ayı soruları

Okulumuz, Siirt ibrahim hakkıKaihl ve Milli İrade Kaihl kermes düzenledi. Kermese Siirt Valisi Sayın Kemal KIZILKAYA, Milli Eğitim Müdür Sayın Salih

SADOĞLU katıldı . Kendilerine kermesimize teşriflerinden   dolayı teşekkür ediyoruz. Kermese destek olmak amacıyla Velimizin çocuğuda kumbarasında biriktirdiklerini getirerek Müdürümüze teslim etti.

Veli ve öğrencilere yönelik 8.Sınıf Bilgilendirme Semineri yapıldı.

Lgs Hazırlık Sınav Takvimi hazırlandı.

Hedef Lgs 2024 Kapsamında Lgs Hazırlık Broşürü hazırlandı.